Wat gaan we doen? : inspirerende ideeën voor activiteiten rondom bso en school. - Bogers, Constance, ....-; Overduin, Carla, ....- (Maarssen : Elsevier Gezondheidszorg, 2007)
Wat gaan we doen? Een vraag die pedagogisch medewerkers in de kinderopvang en leerkrachten in het basisonderwijs zich regelmatig stellen. Die vraag krijgt nu een antwoord in dit praktische en originele boek. Wat gaan we doen? is een handig hulpmiddel voor professionals die werken met kinderen van 4 tot 12 jaar. Het boek inspireert, geeft ideeën en legt uit hoe je middels netwerken een onuitputtelijke bron van activiteiten kunt aanboren in de omgeving van buitenschoolse opvang en school. InhoudsopgaveHoofdstuk 1 : Buurt van dichtbij Hoofdstuk 2 : Koken van dichtbij Hoofdstuk 3 : Werk van dichtbij Hoofdstuk 4 : Kunst van dichtbij Hoofdstuk 5 : Techniek van dichtbij Hoofdstuk 6 : Natuur van dichtbij Hoofdstuk 7 : Sport van dichtbij Hoofdstuk 8 : Ten slotte
Keywords: Activiteiten -- Kinderen; Basisonderwijs; Kinderopvang