Kinderen van hun tijd : zestig jaar kinder- en jeugdpsychiatrie in Nederland 1948-2008. - Bolt, Timo, ....-; de Goei, Leonie, ....- (Assen : Van Gorcum, 2008)
5. Een volwassen medisch beroep? (1985-heden) - 1. Inleiding - 2. De biological turn gerelativeerd - 3. Identiteit, rol en positie van de kinder- en jeugdpsychiatrie - 4. Continuteit en verandering 6. ADHD - 1. Inleiding - 2. De controverses over ADHD en Ritalin® - 3. Mogelijke oorzaken van de explosieve groei - 4. De rol van de kinder- en jeugdpsychiater
Keywords: Jeugdpsychiatrie -- Nederland; Kinderpsychiatrie -- Nederland