Het prentenboek als invalshoek : werken met prentenboeken in het basisonderwijs. - Nieuwmeijer, Christiane, ....- (Assen : Van Gorcum, 2008)
Kleurenfoto¿s, kindertekeningen, verwerkingen, projectbeschrijvingen, alsook verwijzingen naar websites en achtergrondliteratuur wisselen de tekst af. Ondanks de rijke informatie blijft de lijn van dit boek helder en is de inhoud praktisch bruikbaar voor studenten Pabo, leraren basisonderwijs en een ieder die met kinderen werkt. Een cd met muziekfragmenten en liedjes completeert de uitgave
Keywords: Prentenboeken -- Basisonderwijs