Praktijkgids voor coaches : de handleiding voor het proces, de principes en de vaardigheden van personal coaching. - Starr, Julie, ....-; Mensert, Remco, ....-; Zijlemaker, Carla, ....- ([S.l.] : Academic Service, 2008)
Kunt u goed luisteren en observeren? Voelt u het instinctief als iets niet helemaal klopt? Iedereen beschikt wel over enige coachingsvaardigheden, maar een echt goede coach wordt u pas wanneer u uw sterke punten leert ontdekken en ontwikkelen. Dit boek helpt u daarbij en biedt u alle instrumenten, technieken en inzichten die u nodig hebt. Deze gids is zowel een volledige coachingscursus voor beginners als een bron van nieuwe inzichten en tips voor meer ervaren coaches. Deze tweede, geheel herziene editie geeft u inzicht in: · de principes, waarden en opvattingen van de coach; · de kernvragen bij het verbeteren van uw coachingsvaardigheden; · de opzet voor een coachingsopdracht; · het coachingspad: een simpele structuur voor een effectief coachingsgesprek; · de manieren waarop u de barrires voor een echt coachingsgesprek weg kunt nemen. De Praktijkgids voor coaches is ht naslagwerk voor elke coach. De handleiding voor het proces, de principes en de vaardigheden van personal
Keywords: Coaching; Personeelsbeleid