Kriebels in je buik. - Goeminne, Siska, ....-; Pottie, Marjolein, 1970- (Leuven : Davidsfonds/Infodok, 2008)
Zwem mee met Wies. Ontdek hoe baby's terechtkomen in de buik van hun mama. Hoelang ze er groeien, eten en wiebelen. Wat er precies gebeurt als baby's geboren worden. Hoe kinderen stilaan groter worden en veranderen. Waarom jongens en meisjes zo van elkaar verschillen. Waarom mannen en vrouwen verliefd worden en hoe ze kindjes maken. Op een speelse manier licht SISKA GOEMINNE kleuters voor. Samen met Wies en Liezelot in de hoofdrol van dit leuke, informatieve verhaal vinden ouders, leerkrachten en kleuters een aanzet om te praten over seksualiteit en relaties. Een lees-, doe- en praatboek met kleine denkvragen en originele zoekopdrachten. De kleurige illustraties zijn van MARJOLEIN POTTIE. Met de medewerking van Sensoa. Dit boek is gebaseerd op 'k zag twee beren, de permanente tentoonstelling in De wereld van KINA (Gent).
Keywords: Seksuele opvoeding -- Kleuters