Koudhardende kunststoffen : werken met innovatieve materialen. - De Moor, Marc, ....- (Brasschaat : De Moor, 2009)
Werken met innovatieve materialen: Koudhardende kunststoffen, beschrijft in drie delen hoe men van start kan gaan met deze bijzondere materialen. De verschillende producten en technieken worden uitvoerig beschreven met veel foto's. Dit boek gaat niet enkel over de beschikbare systemen, maar biedt iedereen de mogelijkheid om zelf snel aan de slag te laten gaan, zowel met polyester, epoxy, polyurethanen als siliconen. Het is een bron van informatie, die nuttige kan zijn voordat men gaat ontwerpen of aan een productie zoekt te beginnen. Het geeft praktische tips en duidelijke antwoorden op alle facetten voor en tijdens het werken met composietmaterialen. Verder krijgt men een opsomming van alle voor- en nadelen in hun applicaties. Dit boek is zo opgesteld dat zowel studenten en leerkrachten als eindgebruikers en professionals een inzicht krijgen in de wonderbaarlijke wereld van kunststoffen
Keywords: Kunststoffen