Kompasje : [onthoudboekje]. (Brugge : Die Keure)
Vanaf het tweede leerjaar is er per leerjaar een onthoudboekje voorzien. Op een kindvriendelijke manier wordt de leerstof voor de leerdomeinen getallenkennis, bewerkingen, meten en metend rekenen en meetkunde helder en duidelijk samengevat. Voorbeeldoefeningen en illustraties verduidelijken het geheel. Uiteraard zijn er ook voor het leerdomein toepassingen een aantal uitgewerkte oefeningen terug te vinden. In de handleiding van de rekenmethode Kompas staan regelmatig verwijzingen waar het Kompasje nuttig en zinvol ingeschakeld kan worden.
Keywords: Wiskunde -- Basisonderwijs