Omgaan met seksuele intimidatie : juridische praktijkgids ongewenst gedrag - Vilters, Riek, ....- (Den Haag : Boom, 2009)
1. Preventie 2. Escalatie 3. Vertrouwenspersoon 4. Klachtencommissie 5. Klachtenprocedure 6. Bewijs 7. Uitspraak klachtencommissie
Keywords: Ongewenst seksueel gedrag; Ongewenste intimiteiten