Deus@school : infoboek. (Averbode : Altiora, 2009)
Het infoboek is het resultaat van een grondige reflectie vanuit het leerplan en is gecreëerd rond de zes terreinen. Het boek vertrekt van de leerplandoelen en de ingrediënten, die concreet gemaakt worden in 24 boeiende onderwerpen. Deze onderwerpen worden in een alfabetische volgorde aangeboden. Op die manier kunt u zelf een selectie maken en biedt Deus@school een antwoord op de keuzevrijheid die het open graadplan en de huidige godsdienstpedagogie bepleiten. Met Deus@school kunt u zelf kiezen! De realisatie van alle leerplandoelen, via ingrediënten aangegeven in het leerplan, en de integratie van de zes terreinen maken van het infoboek een concretisering van het raamplan. Levensbeschouwing en christelijk geloven vormen de rode draad.
Keywords: Godsdienst -- Secundair onderwijs