Techno logisch. (Deurne : Novum, 2005)
Doelgroep: eerste graad ASO Techno Logisch is bestemd voor de eerste graad van het SO.Het eerste deel behandelt de thema's techniek & technologische processen en informatietechnologie. Bij dit nieuwe deel hoort ook een cd-rom. Het tweede deel bevat het vervolg van Informatietechnologie en het thema Energie. Ook de aanvullende leerstof waarbij de leerling kennismaakt met de computer is geïntegreerd en verdeeld over de twee boeken Techno Logisch. Deze leerstof omvat de basisvaardigheden tekstverwerking, rekenblad, tekenen, e-mail en internet.
Keywords: ICT -- Secundair onderwijs; Techniek -- Secundair onderwijs