De stad maakt het verschil! : De Stadsmonitor onder de loep: analyses op de Stadsmonitor 2008 - Bral, Luc, ....-; Schelfaut, Hilde, ....- (Brussel : Studiedienst van de Vlaamse Regering, 2010)
De pen is scherper dan de stem aan de lijn :over de verschillen tussen de drie edities van de survey van de stadsmonitor Leefvormen in de centrumsteden, 1995 - 2007 : een analyse van gegevens uit het rijksregister Arm in de stad? : sociaal-economisch profiel van leefvormtypes in de centrumsteden Etnische diversiteit en sociaal kapitaal : samenleven en de kleur van de stad! Maakt de stad het verschil? : ruimtelijke verschillen in subjectieve beleving Participatie in vele vormen en kleuren. : een empirische analyse in de vlaamse centrumsteden. De nabijheid van voorzieningen, een positieve impact op de tevredenheid? Op zoek naar een leefsituatie -index voor de vlaamse centrumsteden De stadsmonitor : een maat voor effici ëntie en effectiviteit? : casus: het bibliotheekwezen
Keywords: Gemeentebeleid -- Vlaanderen; Steden -- Vlaanderen -- Statistieken