Oriëntatielopen : technisch handboek : met varianten en baanlegging. - Cloostermans, Luc, ....- ([S.l.] : [s.n.], 2009)
In Oriëntatielopen : technisch handboek zijn tal van kleurrijke voorbeelden en praktische richtlijnen verwerkt, het bevat ook alle instructies en tips voor goede baanlegging en er is eveneens een extra gedeelte met uitleg over diverse O-varianten.
Keywords: Oriëntatielopen