Oriëntatielopen : trainingsvormen. - Cloostermans, Luc, ....- ([S.l.] : [s.n.], 2009)
Oriëntatielopen : trainingsvormen is een ideaal handboek voor iedereen die zich bezig houdt met de training van jongeren of voor trainers alom. Hier vindt u per niveau (moeilijkheidsgraad) alle mogelijke oefeningen, voor binnen én buiten, makkelijk èn moeilijk, met telkens een beschrijving van de voorbereidingen en het doel waarvoor ze zijn opgesteld.
Keywords: Oriëntatielopen