Het visbestand in de rivieren en kanalen in Vlaanderen. - Verbeiren, Marc, ....- (Wolvertem, 2008)
Traditiegetrouw ontvangt de V.V.H.V. vzw van haar medewerker Marc Verbeiren jaarlijks een wetenschappelijk overzichtsrapport over een aantal cruciale waterlopen (rivieren, kanalen,...) die Vlaanderen rijk is. Daarin wordt steevast een uitvoerige analyse gegeven van de meest recente resultaten betreffende de Waterkwaliteit en het Visbestand.
Keywords: Vlaanderen ; rivieren; Rivieren ; visbestand