Het ontwerp handboek. (Hoogezand : Sapa, 2003)
Sapa geeft het Ontwerp Handboek voor Constructeurs uit waarin alle facetten van aluminiumprofielen belicht worden.
Keywords: Aluminium; Ontwerpen; materiaalleer