C'est quoi ça? : un dictionnaire d'images français. - Studio D. Vandamme; Toujour, D., ....- (Brugge : Die Keure, 1995)
In dit beeldwoordenboek worden meer dan 3000 frequent gebruikte woorden, verdeeld over 77 thema's, visueel voorgesteld. Alle woorden zijn gedifferentieerd naar moeilijkheidsgraad. Dat maakt het boek geschikt voor de hele secundaire loopbaan. De leerlingen worden gestimuleerd de nieuwe woorden via substitutie actief en communicatief toe te passen. Het boek is handig in gebruik dankzij de
Inhoudsopgave : met alle thema's vooraan en de index achteraan, waarin alle woorden met hun referentie alfabetisch gerangschikt staan.
Doelgroep: 5de en 6de leerjaar.
Keywords: Frans -- Basisonderwijs; Frans -- Beeldwoordenboeken