Spelregels judo. (Utrecht : Kosmos, 1993)
Het handzame boekje (10x20 cm.) bevat allereerst, zoals de titel al aangeeft, de spelregels van deze sport. Ze worden overzichtelijk weergegeven, waar nodig verduidelijkt met zwart-witte tekeningen. Voorts bevat het boekje een twintigtal pagina's met een A tot Z lijst met zeer korte beschrijvingen en enkele zwart-witte foto's van voor Nederlandse judoërs interessante zaken. Tot slot volgt een overzicht van Olympische, Wereld- en Europese kampioenen.
Keywords: Judo