Mediatietherapie in de residentiële zorg voor kinderen en jeugdigen. - Raemdonck, Katrien, ....- (Antwerpen : Garant, 2009)
Hoofdstuk 1 Gedragstherapie Hoofdstuk 2 Mediatietherapie Hoofdstuk 3 Basis: Gedragstherapeutische principes Hoofdstuk 4 Verdieping: Gedragsveranderingprogramma's Hoofdstuk 5 Verdieping: Strafprocedures Hoofdstuk 6 Verdieping: Knelpunten uit de prakt?
Keywords: Gedragstherapie -- Jeugd; Gedragstherapie -- Kinderen