Studiofotografie : focus op fotografie. - Child, John, ....- (Culemborg : Van Duuren Media, 2009)
Wilt u uw kennis van studiofotografie naar een hoger plan tillen? Of zoekt u hulp bij de talloze disciplines, van het inrichten van een studio tot belichting en van het gebruik van de juiste media tot communicatie en ontwerp? Focus op fotografie: Studiofotografie is voorzien van talloze inspirerende en enthousiasmerende kwaliteitsafbeeldingen en biedt een verrassend praktische kijk op alles wat u moet weten om een creatieve en competente stijl alsmede een probleemloze workflow te ontwikkelen. Naast de theorie passeren ook diverse praktijkcases de revue, zoals het fotograferen van stillevens en mensen en het maken van samenstellingen. Dit boek hanteert een commerciële en creatieve aanpak en behandelt de belangrijke elementen van belichting, verlichting, opname, artdirection en studio-inrichting om tot een succesvolle shoot te komen.
Keywords: Digitale fotografie