Veilig leren lezen : leesboekje zon. - Mommers, Caesar (Martinus Josephus Cornelis), 1925-2007; Verhoeven, Ludo Thomas Wilhelmus, 1950-; van der Linden, Susan, ....- (Tilburg : Zwijsen, 2003)
Leesboekje 1: Te groot voor een pop leesboekje 2: Er is wat mis Leesboekje 3: Een poes voor Kim? Leesboekje 4: Oma past weer op Leesboekje 5(A): Verhalen en vertellingen Leesboekje 5(B): Zo groot als een reus Leesboekje 6: Wie legt het eerst een ei? Leesboekje 7: Slimmer dan de rovers Leesboekje 8: Een voorstelling voor tante Jans/Neushoorn en de stuntbeer Leesboekje 9: Waar is mama? Leesboekje 10: Dagboek van Marit Leesboekje 11: Wie dit speelt, is gek Leesboekje 12: Met tante Fé naar zee
Keywords: Aanvankelijk lezen; Nederlands -- Basisonderwijs