Techniek explora : projectdossiers. (Mechelen : Plantyn, 2010)
Inhoudsopgave 1. Jij en techniek 2. Tekenen van techniek 3. Energiek met techniek 4. Een staaltje van techniek 5. Techniek beweegt 6. Verder met techniek 7. Bouwen op techniek 8. Zuiverende techniek 9. Krachtige techniek 10. Toekomst met techniek
10 losse katernen in map.
Keywords: Techniek -- Secundair onderwijs