Wetenschappelijk werk : biologie. (Mechelen : Novum, 2007)
> Wetenschappelijk Werk is bestemd voor de eerste graad van het Secundair Onderwijs. > Wetenschappelijk Werk is volledig in overeenstemming met de leerplannen GO. > De twee leer- en experimenteerboeken omvatten per deel ongeveer 25 wetenschappelijke opdrachtenreeksen rond verschillende door de leerplannen opgelegde thema's. > Elke activiteit vertrekt vanuit concrete doelstellingen die verwijzen naar de leeractiviteit en de te beheersen technieken. > Wetenschappelijk Werk koos voor praktisch haalbare experimenten en proeven in de belangstellingssfeer van de kinderen. > Wetenschappelijk Werk is rijk geïllustreerd met tientallen foto's, schema's en tekeningen. > Een mooie en moderne vormgeving werd gekoppeld aan een eenvormige structuur, die de leerlingen een globale overzichtelijkheid biedt.
Keywords: Biologie -- Secundair onderwijs