Budgettering : gebudgetteerde balans en gebudgetteerde resultatenrekening. - Van Haute, Luk, 1963-; Versleegers, Thea, ....- (Antwerpen : De Boeck, 2008)
Zowel voor kleine, middelgrote als grote ondernemingen is de budgettering, naast de algemene en de analytische exploitatieboekhouding, een onmisbaar instrument voor een evenwichtig en doordacht beleid. Door het nut en de mogelijkheden van de budgettering aan te tonen, willen de auteurs de lezer vooral budget-minded maken. Veel aandacht wordt besteed aan de systematische opbouw en de samenhang van de budgetten. Casestudy's per hoofdstuk en een geïntegreerde casestudy die doorheen de verschillende hoofdstukken loopt, laten toe de verschillende technieken in te oefenen. Voor de docenten is er een handleiding, die gratis te downloaden is. U vindt het bestand onder het tabblad 'Downloads'.
Keywords: Budgettering