100 essentiële wijsheden over beurs en beleggen - Huylenbroeck, Pierre, 1968-; Kongs, Wouter, ....- (Brussel : De Tijd, 2010)
- Meer dan 100 pagina's wijsheden over beurs & beleggen. Van 'onzichtbare hand' tot 'time is money', van 'vallende messen' tot 'no free lunches'. - Verzameld, verklaard en geanalyseerd door Pierre Huylenbroeck, hoofdredacteur van De Tijd. -Meer dan 100 gouden tips om opnieuw geld te verdienen op de beurs.
Keywords: Beleggen; Beurswezen