Ontdek de kust. - Van de Cruys, Luc, ....-; Croon, Reinhart, ....- (Averbode : Altiora, 2006)
In dit boek voor de 3e graad gaat veel aandacht naar fauna en flora. Ook economie, ecologie en toerisme komen aan bod. Op de kustkaart kan iedereen meteen zien waar het verblijf gelegen is. Met de talrijke tips koppelt u het didactische aan het aangename tijdens het verblijf aan zee. De spelletjesgids maakt er onvergetelijke dagen van. En als blijvende herinnering kan iedereen zijn indrukken in het dagboek kwijt.
[Dl.2:] Variaties op twee thema's: de zee en de kust (26 blz.)
Publicatie is een realisatie van het weekblad Zonneland.
Keywords: Aardrijkskunde -- Basisonderwijs; Belgische kust; Strand; Zee