Op verkenning aan de kust. - Van de Cruys, Luc, ....-; Croon, Reinhart, ....- (Averbode : Altiora, 2006)
In het boek voor de 2e graad gaat veel aandacht naar wat er leeft, bloeit en groeit aan de kust. Op de kustkaart kan iedereen meteen zien waar het verblijf gelegen is. Met de talrijke tips koppelt u het didactische aan het aangename tijdens het verblijf aan zee. De spelletjesgids maakt er onvergetelijke dagen van. En als blijvende herinnering kan iedereen zijn indrukken in het dagboek kwijt.
[Dl.2:] Speel je mee aan zee? (26 blz.)
Publicatie is een realisatie van het weekblad Zonnestraal.
Keywords: Aardrijkskunde -- Basisonderwijs; Belgische kust; Duinen; Spelen -- Kinderen; Strand; Zee