Protocol dyslexie voortgezet onderwijs. - Henneman, Koos, 1944-; Kleijnen, Ria (Maria Hubertina Leonarda), 1954-; Smits, Anneke, ....- ('s Hertogenbosch : Katholiek Pedagogisch Centrum (KPC), 2004)
Het Protocol Dyslexie Voortgezet Onderwijs biedt scholen een werkwijze aan om te komen tot een eenduidige en effectieve begeleiding van leerlingen met dyslexie in het voortgezet onderwijs. Het eerste deel van het protocol beschrijft dyslexie en de gevolgen die leerlingen ervan ondervinden in het voortgezet onderwijs. Het richt zich op het dyslexiebeleid en op de beleidsontwikkeling op school.
2. Signalering, diagnose en begeleiding
Losbladig
Keywords: Dyslexie; Voortgezet onderwijs -- Nederland