Als het licht uit is. - Van Loon, Paul, 1929-2009 (Den Bosch : Malmberg, 2007)
Hou jij van kippenvel en rillingen over je rug? Dan is dit boek echt wat voor jou! Want er staan wel tien griezelverhalen in. Over een takkenmonster, over een jongen die een geest als beste vriend heeft, en over vampiers... Ben je toch een beetje bang? Laat dan de lamp maar aan als je begint te lezen!
Leeftijd: 10+
Keywords: Griezelen