Gymrapport. (Gent : GymnastiekFederatie Vlaanderen, 2003)
Het Gymrapport heeft als doel de GYMNASTIEK in de lessen gymnastiek op school en in de club aantrekkelijker te maken en te promoten. Het project kon dankzij de steun van het Ministerie van Onderwijs ontwikkeld worden en werd met groot succes door de leerkrachten onthaald.
Het pakket Gymrapport bestaat uit 1 handleiding en 3 posters (70 x 100 cm).
Keywords: Bewegingsopvoeding -- Basisonderwijs; Gymnastiek -- Kinderen