Gymmatch. (Gent : GymnastiekFederatie Vlaanderen, 2003)
Recreatief gymprogramma voor school en club. Gymmatch is een uitstekend programma om met een bevriende club regionaal of provinciaal een wedstrijdje te organiseren.
Het pakket Gymmatch bestaat uit 1 handleiding en 2 kleurenposters (70 x 100 cm).
Keywords: Gymnastiek -- Kinderen; Lichamelijke opvoeding