Artistieke Gymnastiek Heren : voorgeschreven oefenstof 2009-2010. (Gent : GymnastiekFederatie Vlaanderen, 2009)
Het programma 'Voorgeschreven oefenstof AGH' biedt enerzijds B-oefeningen gericht naar een breed publiek, anderzijds zijn de A-oefeningen bedoeld als rechtstreekse voorbereiding op een hoger niveau.
Keywords: Artistieke gymnastiek