Windpainting. - Goossens, Hilde, ....-; Haghebaert, Wim, ....-; Ingelaere, Betsy, ....- (Sint-Andries-Brugge : Provinciebestuur West-Vlaanderen. Dienst Natuur- en Milieu-educatie)
Windpainting - Schilderen met de wind. Wind en zand kleuren het strand, voor al wie actief met kunst aan de slag wil en zijn fantasie de vrije loop laat gaan. Alle leeftijden kunnen hier hun ervaringen ontdekken.
Keywords: Kunsteducatie -- Basisonderwijs; Muzische vorming -- Basisonderwijs; Strand; Veldwerk; Wereldoriëntatie -- Basisonderwijs