Woeste Willem. - Boone, Yves, ....-; David, Kristel, ....-; Egerickx, Karine, ....- (Sint-Andries-Brugge : Provinciebestuur West-Vlaanderen. Dienst Natuur- en Milieu-educatie, 2002)
Woeste Willem - Jonge kinderen en natuurbeleving voor kleuter en eerste graad lager onderwijs over zee, strand en duin. Op stap met Woeste Willem kunnen kinderen mee op een boeiende en spannende verkenning van de natuur in de duinen en op het strand. Geheimen, raadsels en zoveel meer worden er opgelost met gebruik van alle zintuigen.
Losbladig
Keywords: Duinen; Milieueducatie -- Basisonderwijs; Milieueducatie -- Kleuteronderwijs; Strand; Veldwerk; Zee