Beroepsprofiel ergotherapeut - van Hartingsveldt, Margo, ....-; Kinébanian, Astrid, 1943-; Logister-Proost, Inka, ....- (Amsterdam : Boom, 2010)
Inhoudsopgave : 1. Ergotherapie 2. Historisch perspectief 3. Handelen 4. Cliënt 5. Activiteiten 6. Contect 7. Ergotherapeut 8. Methodisch handelen 9. Kwaliteit 10. Beroepsontwikkeling 11. Wet- en regelgeving
In opdracht van Ergotherapie Nederland
Keywords: Ergotherapie -- Beroep