Piraten aan boord! - Baumann, Anne-Sophie, ....-; Nadel, Olivier, ....-; Saillard, Rémi, ....-; Verleyen, Karel, 1938-2006 (Den Haag : Biblion, 2006)
Doe, speel, lees en ... leer Samen met je kleuter vanaf 4 jaar Zelf lezen kan vanaf 7 jaar. Waar houden de piraten zich schuil? Hoe overvallen ze schepen? Hoe is het leven aan boord?
Keywords: Schepen; Zeerovers