Een vriendenboekje bomvol weetjes over 20 ABIMO-auteurs. - Van den Bossche, Inne, ....-; Bosschaert, Jan, 1957- (Waasmunster : Abimo, 2005)
Wat is de favoriete fruityohurt van Karel Verleyen, wat is Guy Didelez' favoriete instantsoep, wat voor pantoffels draagt Dirk Bracke? Dat is het soort sappige dingen die iedereen wel wil weten. Wel, in die vriendenboekje geven 20 Abimo-auteurs al hun geheimen prijs. En er is meer : dit boekje bevat ook twee stickervellen met al de covers van onze Abimoboeken. Kleef ze op de juiste plaats, bij de juiste auteur. Dan wordt dit boek een kleurrijk geheel. En wil je nog meer weten over je favoriete auteurs? Dan kun je terecht op hun websites die telkens ook vermeld zijn. Kortom, bewaar dit boekje op een veilige, geheime plaats want het is een echt hebbeding waar ook volwassenen stiekem eens in willen neuzen!
Keywords: Jeugdliteratuur