De verdeling van de pensioenrechten bij scheiding. - Stevens, Yves, ....-; De Witte, Kim, ....- (Leuven : Instituut Sociaal Recht, 2010)
Wat gebeurt er met het aanvullend pensioen wanneer de verstandhouding tussen de partners volledig zoek is en ze uiteindelijk gaan scheiden? Er is geen wettelijke regeling voor de verdeling van de aanvullende pensioenreserves. In dit boek wordt de regeling van de verdeling van de wettelijke pensioenrechten bij scheiding besproken en een regeling tot verdeling van de aanvullende pensioenrechten bij scheiding voorgesteld.
Keywords: Pensioenwetgeving