Hop Pompom! : bewegingsontwikkeling voor kleuters : activiteitenmap : herfst, winter, lente zomer. - De Medts, Christine, ....-; Coens, Hannelore, ....-; Krijger, Marjolein, ....-; Van Damme, Els, 1980-; Verschuuren, Luc, ....- (Antwerpen : Zwijsen, 2008)
Hop Pompom! is een methode bewegingsontwikkeling voor de tweede en derde kleuterklas. Met actviteiten rond de verschillende bewegingsaspecten, maar ook over de natuur, het buiten bewegen en de gezondheid. Zoals in Hup Jules! staan ook in deze methode welbevinden en succesbeleving voorop. Hop Pompom! is zowel bedoeld voor kleuterleid(st)ers als voor leerkrachten bewegingsopvoeding.
De ringmap bevat vier boekjes (de bewegingsactiviteiten, ingedeeld volgens de vier seizoenen en de 16 thema's van Schatkist) en een handleiding.
Losbladig
Keywords: Bewegingsexpressie -- Kleuteronderwijs; Bewegingsopvoeding -- Kleuteronderwijs