Bladen maken : periodieken in de bedrijfscommunicatie - Herlé, Mariët, ....- (Deventer : Kluwer, 2008)
Bladen maken is het basisboek voor iedereen die wil leren een blad op te zetten. Het boek staat vol praktijkvoorbeelden en cases. Bladenmakers kunnen hun eigen blad en werkwijze weer eens hieraan toetsen. Deze tweede druk is geheel herschreven en van nieuwevoorbeelden voorzien. Er is veel meer aandacht voor beeld en kleur, voor crossmediaal uitgeven en het hoofdstuk onderzoek is uitgebreid. Bladen maken is ontstaan vanuit de praktijk van het onderwijs en dus ook zeer geschikt voor studenten. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met vragen en opdrachten.
Keywords: Bedrijfsbladen; Bedrijfscommunicatie; Bedrijfsjournalistiek