Ontwikkeling en solidariteit - Mestrum, Francine, ....- (Berchem : EPO, 2010)
Inleiding 1. Wat is ontwikkeling nu eigenlijk? 2. Maar is ontwikkeling wel mogelijk? 4. En de ontwikkelingssamenwerking? 5. Ondertussen... een klemtoon op veiligheid 6. Omgekeerde ontwikkelingshulp 7. Naar een nieuwe solidariteit
Keywords: Ontwikkelingssamenwerking