Het geheim van de moestuin. - Foccroulle, Luc, ....-; Masson, Annick, ....- (Averbode : Altiora, 2009)
In de vakantie logeert Emma bij opa op het platteland. Opa werkt hard in zijn moestuin. Emma vindt er niets aan, totdat de planten tegen haar beginnen te praten. Oblong prentenboeken met sfeervolle aquarellen in zachte kleuren.
Leeftijd: 4+
Keywords: Grootouders; Natuur; Verveling