Het Leonardo kompas : gids voor meer persoonlijke groei. - Lernout, Bernard, ....- (Gent : Witsand, 2010)
Een pracht van een boek voor wie op zoek is naar meer evenwicht. Op basis van de zeven principes van Leonardo da Vinci verwerkt ingenieur en trainer Bernard Lernout de meest recente inzichten over persoonlijke groei in een boek dat de lezer een houvast biedt. Een boek als een kompas, dat de juiste richting aanwijst voor wie op zoek is naar evenwicht en kracht in een onzekere tijd...