60 innovators shaping our creative future. (Tielt : Lannoo, 2009)
- Baanbrekend boek over conceptuele denkers en vernieuwers die de vormgeving van de toekomst mee scheppen en bepalen. - Een overzicht van de vernieuwende designers, fotografen, architecten, modeontwerpers, productdesigners, marketeers, curatoren en academici die de manier waarop onze toekomst er zal uitzien, beïnvloeden. - Aandacht voor talent als Ben Fry, Swoon, Cameron Sinclear, Radiohead, Miuccia Prada, Tom Ford, Nick Knight, Moritz Waldemeyer, Dunne en Raby, Martin Margiela en Tom Himpe.