Psychiatrie : van diagnose tot behandeling. - Vandereycken, Walter, 1949-; Van Deth, Ron, 1955- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2004)
I. DIAGNOSTIEK EN BENADERING 1. Psychiatrie en maatschappij 2. Diagnose 3. Verklaring 4. Behandeling 5. Verloop en preventie II. PSYCHIATRISCHE STOORNISSEN 6. Psycho-organische stoornissen 7. Stoornissen door gebruik van alcohol en drugs 8. Schizofrenie en andere psychosen 9. Stemmingsstoornissen 10. Angststoornissen 11. Dissociatieve stoornissen 12. Somatoforme stoornissen 13. Eetstoornissen 14. Seksuele stoornissen 15. Slaapstoornissen 16. Stoornissen in de impulscontrole 17. Persoonlijkheidsstoornissen 18. Aanpassingsstoornissen 19. Stoornissen bij kinderen en adolescenten
Keywords: Psychiatrie; Psychiatrisch onderzoek