Taaltaken : begrijpend lezen : oplossingen. (Mechelen : Plantyn, 2010)
Taaltaken: > Op een prettige manier toch aan begrijpend lezen doen > Extra motiverend opgevat met een rode draad > Ideaal voor hoekenwerk, contractwerk, maar ook als motiverende huistaak In elke taaltaak gaat Thomas Ips op zoek naar de oplossing van een boeiend mysterie: 24 taken moeten opgelost worden. Dit kan in hoekenwerk, contractwerk of als erg leuke huistaak. De verschillende werkvormen zorgen ervoor dat begrijpend lezen weer echt leuk wordt!
Keywords: Begrijpend lezen; Lezen -- Basisonderwijs; Nederlands -- Basisonderwijs