Geweld : het fenomeen, het trauma en de verwerking - de Vries, Joke, ....- (Utrecht : De Tijdstroom, 2009)
1 Geweld in getallen 2 Denkbeelden over geweld 3 Geweld onder ogen zien 4 Definities van geweld 5 Kindermishandeling 6 Geweld tussen partners 7 De gevolgen van geweld 8 Overlevingsstrategieën 9 Geweld in ieder mens 10 Slachtoffers en daders 11 Helingsprocessen 12 Ontwikkeling van autonomie als basis van helingsprocessen 13 De hulpverleningsrelatie 14 Gezond omgaan met geweld
Keywords: Geweld; Trauma's.