Groeiboek duurzame bedrijventerreinen : JERT. - Van Eetvelde, Greet, 1965- (Gent : Universiteit Gent, Milieu- en ruimtebeheer, 2005)
Praktijkboek in het kader van het EFRO-Vlaams onderzoeksproject Ardoyen Bèta binnen het regionaal programma voor innovatieve acties in Vlaanderen rond duurzaam beheer en duurzame inrichting van bedrijventerreinen