Verborgen ramp. - Bongers, Erik, ....- (Luxemburg : Bureau voor Publicaties van de Europese Unie, 2010)
Verborgen ramp is een volledig fictief stripverhaal over hoe de Dienst voor humanitaire Hulp van de Europesqe Commissie bij crisissituaties actie onderneemt vanuit humantair perspectief.
Keywords: EU; Rampenbestrijding