Goed voor druk : een praktische gids voor grafische communicatie en technieken. - Mombaerts, Marc, ....-; Vossen, Misjel, ....- (Gent : Academia Press, 2008)
Het grafisch vak vraagt in deze 'gespecialiseerde' tijden meer dan ooit om een globaal overzicht van het gehele productie- en reproductieproces. Goed voor druk bevat naast waardevolle aanbevelingen voor werkmethodes, offerteaanvragen, beoordelingscriteria voor originelen en drukwerkresultaten ook parameters voor de beoordeling van ontwerpen en richtlijnen om een continuïteit in de bedrijfsidentiteit vast te houden. Rijk geïllustreerd met foto's, tekeningen, schema's, checklists en een viertalige woordenlijst.