Draagconstructies : de leidraad bij het realiseren van duurzame en gezonde woning- en utiliteitsbouw. - Haas, Michiel, ....- (Bussum : Nibe Research, 2008)
In de afgelopen jaren is NIBE's Basiswerk Milieuclassificaties Bouwproducten uitgegroeid tot een nationale standaard op het gebied van milieu- en gezondheidseffecten van bouwproducten. Dit werk is een absolute must voor iedereen die zich met bouwen bezig houdt en de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen leefomgeving, lokaal en mondiaal. Deze pocket behandelt de draagconstructies. Vijftien gloednieuwe classificaties en honderd en twintig producten zijn beoordeeld. Het is een enorme hoeveelheid informatie op een hele handige wijze samengevoegd met veel afbeeldingen en tabellen, in een handzaam formaat.
Inhoudsopgave : Classificatietabellen Milieu- en gezondheidsgegevens Theorie
Keywords: Bouwen; Bouwmaterialen; Duurzaam bouwen; Woningbouw